PROŠNJA

Prošnja za pomoč

   Prošnja izražena nekomu ki je na višjem duhovnem oz.Prošnja zavestnem nivoju, ni znak šibkosti, ampak glas razuma ki se skozi plasti nezavednega prebija v zavedno. Da bi prošnja delovala, je ključnega pomena da imamo vero. Vera je skrita v spoznanju naše prave in resnične, nepogojene narave. Narave vsemogočnega bitja, ki s svojo domišljijo in vero ustvarja svojo realnost. Če niste zavestni tega vidika samega sebe in ste ujeti v vlogo ki jo igrate, lahko prošnjo oddate osebi oz. entiteti kateri zaupate, v katero verjamete. Prošnja 

   Gotovo se vsak izmed nas kdaj v življenju znajde v situaciji, ki preseganjegove moči in sposobnosti. Takrat se običajno človek obrne na boga, angela ali svetnika, skratka na nekaj oz. nekoga, ki bi mu lahko nudil pomoč. Ego in naši privzgojeni vedenjski vzorci nam v večini primerov preprečujejo, da bi čutili in verjeli v obstoj nečesa kar je izven dosega naših fizičnih čutil. Narava Ega je pač takšna, da želi biti edini resnični vladar in gospodar.

Prošnja

Če ste v situaciji, ko si sami ne morete več pomagati, ste na pravi poti. Spoznali boste resnico življenja in tistega sebe, ki ne rabi pomoči. Pot v “nebesa” pelje skozi “pekel”. Če ste v stiski, lahko prošnjo vašemu vodniku oddate z vpisom v za to pripravljen obrazec spodaj. Ta naš vodnik, kakorkoli ga že poimenujemo, smo lahko tudi mi sami na nekem drugem višjem neosebnem nivoju zavesti. Odložite breme, predajte svoje omejujoče, zavirajoče lastnosti in se zahvalite za dar, ki ga nosite globoko v sebi. Dar ki vam pripada, a ga niste znali, upali ali hoteli zaživeti. Vzemite ga!  Vaš je!  Prošnja ni znak šibkosti!

Dopuščanje

Ko izrazite željo, prošnjo ali zahvalo, je potrebno vaše dopuščanje in prepuščanje, da se proces lahko začne odvijati. Poimenovali ga bomo; ” UGLASITEV NA NIVO ŽELENEGA“.

Odredimo si čas, ki ga bomo žrtvovali za proces, nastavimo časovnik in se v mislih povežemo s svetlobo na nebu. Vizualiziramo žarek svetlobe, ki se iz višine spušča v naše srce. Prepustimo se! To ni umski proces, zato tu naša volja oz. volja Ega ni več uporabna, niti potrebna. Potrebno je le naše prepuščanje, dopuščanje in zavestno procesiranje dogodkov. V procesu uglasitve bodo odpadale in se luščile negativnosti iz našega bitja, zato utegne biti v prvi fazi bolj ali manj neprijeten, vendar nujno potreben za življenje kot smo si ga zastavili.

Poizkušajte! Uspelo vam bo! ProšnjaNeobvezno
Ali se strinjate s potencialno javno objavo in odobravate komentiranje s strani obiskovalcev?
Zgoraj navedene podatke spletna stran uporablja za potencialno objavo vsebine, oz. odgovore na vaša vprašanja! Vaš E-naslov ne bo javno objavljen!
Če želite prejemati nove objave na vaš e-naslov, označite pripadajoče polje


 

Share Button