ČIŠČENJE DUŠE

Spoved

Spoved - Osebna izpoved

 

    Spoved je stoletja staro orodje za razbremenitev duše. Njena uporaba ni omejena le na religiozne obrede, psihoterapevtske prakse ali duhovne delavnice. Povsem nezavedno se uporablja tudi med prijatelji, znanci ali družinskimi člani. Zaupati se nekomu, je osvobajajoče, razbremenilno in zdravilno za našo dušo, posledično pa tudi za naše telo.

   Če želimo živeti življenje skladno s svojimi srčnimi željami in uživati v lepotah danega trenutka, je nujno, da imamo za seboj počiščeno preteklost in kontroliran vpliv podzavesti. Ne glede na to, kako lepe, žive in iskrene so naše želje, življenje nas bo vedno postreglo s tistim, kar do dandanes še nismo uspeli, zmogli ali znali razrešiti. Če smo breme iz preteklosti potlačili v nezavedno ali ga prekrili z lepšimi in boljšimi idejami, še ne pomeni da smo se ga rešili.

   Če nam življenje ne steče v skladu z našimi željami in pričakovanji, ter se vedno zasuče v drugo smer, je gotovo na delu naša podzavest, nerazrešena preteklost. Da bi se življenjskih oz vedenjskih vzorcev odrešili, jih je potrebno ozavestiti, pripeljati na plano. Za vas imamo pripravljene formularje, kjer lahko svojo preteklost, nerazrešene odnose ali slabe navade iz nezavednega prenesete v zavedno. Ob izpolnjevanju naših kriterijev in z vašo privolitvijo, bi nekatere zgodbe oz. osebne izpovedi želeli tudi javno objaviti. Najprej na spletu, kasneje po možnosti tudi v knjižni obliki.

Spodaj vam ponujamo tri vidike soočanja s potencialnimi nerazrešenimi situacijami iz vaše preteklosti, iz vaše podzavesti.

Moja zgodba

    Pisanje vaše življenjske zgodbe oz. problematičnega življenjskega položaja je zdravilno in osvobajajoče že samo po sebi, saj vas od njega distancira. Iz ujetosti v zgodbo oz. problematično življenjsko okoliščino nas postavi v vlogo opazovalca, dvigne zavest in osvobodi energije, ki so vanjo ujete. Tako prazna, brez moči, da bi nam še naprej srkala energijo in preusmerjala pozornost, postane za nas preteklost, mi pa osvobojeni, polni moči in volje po novi življenjski dogodivščini.

    p.s.: Naša želja je objaviti nekaj najbolj zanimivih, pretresljivih ali navdihujočih življenjskih zgodb in jih v razmislek predstaviti našim bralcem. Če se strinjate s potencialno javno objavo in odobravate komentarje s strani naših obiskovalcev, vas prosimo, da izpolnite odobritveno okno v kontaktnem obrazcu spodaj.

Spoved oz. Kdo sem jaz?

    Kot vse, so tudi naši "grehi", naše napake oz. odvisnosti posledica implementiranih mentalnih formacij v naš kreativni podzavestni sistem. Namenjene so, da nam omogočijo svojevrstno življenjsko izkušnjo in da nas skozi njo zavestno dvignejo. Tu so z namenom osebne, kasneje pa tudi duhovne rasti; osebne in duhovne evolucije. Da izgubijo moč nad nami, jih je potrebno izkusiti, obelodaniti in prevzeti odgovornost zanje. Proces ki ga imenujemo spoved, lahko opravite z vpisom v polje za to pripravljenega formularja ali preprosto na list papirja oz. rokovnik. S tem ko ozavestimo naša prepričanja, jim preprečimo delovanje na podzavestnem nivoju. Zavestno se dvignemo nadnje in tako pridobimo nadzor. Z jasno postavljeno namero, ki vam jo bomo, na vašo željo prilagodili glede na položaj, presežemo ukoreninjene vzorce in njihov vpliv na vaše življenje.

Osebnostna poravnava

   Na mir in srečo sedanjega trenutka, še bolj pa na zdrave in ljubeče odnose z bližnjimi, lahko negativno vplivajo nedorečeni, nezdravi ali nepreboleli odnosi iz preteklosti. Vezi, ki jih nismo na pravi način pretrgali, nam preprečujejo, da bi neobremenjeno zakorakali v novo zvezo, v novo razmerje. Ljubezen lahko obstaja le v sedanjem trenutku, zato je vsaka vez s preteklostjo odveč. Trganje vezi je morda boleče, vendar nujno potrebno za kakovost bivanja in izpolnjujoče odnose s seboj in z drugimi. Obžalovanje, krivda, jeza, zamera, sodba ali obsodba porojena kot posledica nezdravega odnosa ali predčasnega nedorečenega zaključka, je kot težka skala na vzletni stezi naše duše.

   Če čutite, da imate s katero izmed oseb neporavnan odnos, in vam ga zaradi kakršnega koli razloga ni mogoče urediti na osebni ravni, lahko to storite na duhovni. Pri tem seveda ni pomembno, ali gre za odnos v zdajšnjem ali preteklem obdobju. Neglede na to, ali gre za odnos z nekdanjim partnerjem, starši ali starimi starši, s še živečo ali morda že pokojno osebo, sence izkrivljenih odnosov ostajajo za vedno. Ponujamo vam priložnost, da izravnate odnos in si tako olajšate dušo.

   Povežite se v mislih in duhu s to osebo. Zaprosite moč ljubezni in čistost svetlobe, naj vas spremlja in vodi v tem procesu. Postavite jasno namero o poteku v obojestransko dobro. Iskren pogovor na ravni duše se lahko prične. Vpišete ga lahko v formular spodaj, na list papirja, ali pa ga preprosto opravite v mislih. Stojimo vam ob strani. Ekipa HowToBe.si

 


Neobvezno
Ali se strinjate s potencialno javno objavo in odobravate komentiranje s strani obiskovalcev?
Zgoraj navedene podatke spletna stran uporablja za potencialno objavo vsebine, oz. odgovore na vaša vprašanja! Vaš E-naslov ne bo javno objavljen!
Če želite prejemati nove objave na vaš e-naslov, označite pripadajoče polje

Share Button