TRANSFORMACIJA

TRANSFORMACIJA – Uglasitev na izvorno kodo

  Transformacija fizičnega telesa je orodje, ki nam bo v pomoč pri odpravljanju “zamrznjenih” energijskih vzorcev in blokad, iz fiziološke ravni našega bitja.Ti so se nekoč, kot posledica travmatičnih dogodkov in situacij, vtisnili v t.i. celični spomin. Povzročajo nenaravno obnašanje celic, s tem pa nepravilno delovanje naših organov. To prisilno vedenje na celični ravni, ustvarja energetsko neravnovesje in blokira naravni pretok energije skozi naše telo. Občutimo ga kot utrujenost, brezvoljnost, slabo počutje, bolečino itd. Pri dolgotrajnih močnejših zavirajočih energetskih vzorcih lahko v končni fazi, zaradi pomanjkanja energije v določenem organu, pride do njegove disfunkcije. 

   Da bomo odmrznili stare nenaravne energetske vzorce, bomo uporabili model izvorne nepogojene zavesti telesa. Stari Egipčani so jo imenoTransformacijavali Ka, mi pa jo poimenujmo eterično telo.To telo je našim fizičnim čutilom nedostopno, saj je sestavljeno iz frekvenc, višjih od frekvenc materije. Višje od frekvenc, ki bi jih naša fizična čutila lahko zaznala. Prav zaradi tega tudi ni podvrženo vplivom naših negativnih misli in občutkov. Skratka, eterično telo vsebuje izvorni zapis našega fizičnega telesa. 

Uglasitev

   Ugalsitev na eterično telo bo potekalo v tišini, v okolju s čim manj motečih zunanjih dražljajev. V tišini uma se bomo zaprtih oči osredotočili in začutili energijo na naših najbolj občutljivih delih telesa. Na dlaneh in stopalih. Postopoma se bo naša zavest prelila še na druge predele telesa. Običajno in povsem naravno je, da se osredotoči v predelu oz. organu, ki ni pravilno energetsko preskrbljen, energetsko pretočen. Naše telo pa nima le možnost pomnjenja, pač pa ima tudi svojo lastno inteligenco s svojim lastnim mehanizmom samozdravljenja in samoohranitve. Ta krepko prekaša naše najnovejše medicinske in farmacevtske preparate. Potrebuje le našo odobritev in našo zavestno prisotnost v kateri se proces lahko odvija.Delavnice - Transformacija   Druga oblika transformacije je Transformacija Jaz-a. Naše čustveno miselne strukture delujejo na nas skozi podzavest. Oblika zavesti, ki jo poznamo kot osebnost, (“jaz” transformiran v obliko), je priučena oz. privzgojena oblika in je kot taka ovira pri nepogojenem doživljanju realnosti in nas samih. Da bi jo presegli, potrebujemo nekaj večjega kot smo v mentalno – čustveno – fizičnem pomenu. Brezoblični in nepogojeni Jaz nima oblike, lahko pa se v njem zrcalijo. Če vam niso všeč ali ste se jih naveličali, si izmislite nove. Zapišite jih v formular “Novo rojstvo“. Uživajte v njih. Nekoč jih ne boste potrebovali več. Takrat si lahko privoščite življenje v svoji pravi nepogojeni “naravi” izven časa in prostora. Oglejte si življenje brez cenzure. Življenje skozi srce duše. 

   Zaprosite svoj višji, neosebni, brezoblični Jaz, naj prevzame kontrolo, razpusti vašo popačeno predstavo o sebi in vas popelje na pot ki si jo je izbrala vaša duša. Pot, ki jo podpira izvorna energija neutelešene zavesti; ljubezen.Share Button