Donacije

Donacije

  Ker bi se radi izognili efektu relativne vrednosti denarja in opciji, da bi kdorkoli zaradi pomanjkanja ostal brez naše pomoči, vam naših storitev ne bomo zaračunavali. Namesto tega bomo odprti za prostovoljne prispevke oz. donacije, pri katerih lahko posameznik sam oceni in ovrednoti ter po svojih željah in zmožnostih prispeva k obstoju in vzdrževanju te spletne strani ter ljudi, ki jo kreirajo.


Izmenjava energij

  Donacije so pomembne tudi z vidika izmenjave energij. Ker ima denar poleg fizične dimenzije tudi energijsko vrednost, je kakor vse energije podvržen nenehnemu gibanju - kroženju. Energetska pretočnost je bistvena za naše zdravje, blagostanje in dobro počutje. Pomeni sposobnost dajati in pripravljenost sprejemati. Ko torej žrtvujemo del "svoje" energije, del svoje identitete, skratka navezanosti na katero izmed oblik fizične realnosti, ustvarimo vrzel v našem energetskem sistemu, s tem pa pogoje za dotok novih, na duhovnih vrednotah temelječih energij. Če se oklepamo starega, novo ne more priti. Ta resnica ne velja samo za denar. Deluje na vseh življenjskih področjih in razumevanje le te nam bo v pomoč pri ustvarjanju življenja skladnega z zakoni vesolja in absolutno resnico, ki je ljubezen, obilje in blagostanje.


   Doniranje je možno s PayPal računom, kreditno kartico ali z nakazilom na TRR. Lahko pa tudi pisemsko, po pošti na naš naslov.


Darila

   Vse, ki boste donirali več kot 5 €, bomo (razen v primeru, da bi želeli ostati anonimni) vpisali na posebno mesto naslovne strani HowToBe.si. (Potrebovali bomo vaše ime, priimek in dejavnost s katero se ukvarjate. Če niste zadovoljni s tem kar počnete, napišite kdo ste v svetu kjer ni omejitev, strahov ali predsodkov. Kdo ste v svoji resnični nepogojeni naravi). Trditev se lahko, tako pripeta na naši spletni strani, z močjo vaše vere in vere naših obiskovalcev, prelevi v realnost. Ne pozabite! Vse se začne v vaših mislih!

Pomoč v stiskiVsa naša besedila so napisane dovolj logično, da zadovoljijo um, hkrati pa nosijo potencial, da se dotaknejo vaše resnične, prvinske narave. Ponujajo vam možnost transformacije zavedanja, dojemanja in čutenja. Usmerjajo k izvoru ultimativne resnice - čiste, nepogojene zavesti.
Verbalna in ne-verbalna sporočila bodo delovala tako na zavednem kot na nezavednih področjih vašega življenja. Luščila plasti, ki zastirajo brezmejne potenciale in odkrivala svobodo naše izvorne narave.

   Donatorji nad 25 € prejmete majico z našim logotipom, na hrbtni stani pa z unikatno sliko, ki si simbolizira življenje onkraj okvirov fizične realnosti. Onkraj čustvenih in miselnih omejitev. Zaupajte nam svojo konfekcijsko številko, e-naslov in naslov prebivališča. Poslali vam jo bomo po pošti, v najkrajšem možnem času.

Zahvaljujemo se vam za vaše donacije!

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Ekipa HowToBe.si
 

Obrazec za donacijo:

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 5.00€

Če bi želeli donacije izvesti preko transakcijskega računa, ali poslali po pošti, vas prosimo, da uporabite spodaj navedene podatke. Potrebovali bomo vaše podatke, da vas lahko vpišemo med donatorje oz. pošljemo zahvalno darilo.

IBAN: SI56 6100 0000 6347 639
Sklic/referenca: DONACIJA

Ime nosilca računa: ROBERT ŠUNTAJS
Naslov : ČEČE DEL 022
Pošta: 1420 TRBOVLJE
Država: SLOVENIA

Ime banke: DELAVSKA HRANILNICA
Naslov banke: TRG REVOLUCIJE 6a
Pošta banke: 1420 TRBOVLJE, SLOVENIJA