Korona projekt

   Korona projekt je nov korak pri kreiranju ene svetovne vladne elite, New World Order in življenja v t.i. novi normalnosti.

    Svetovno zavezništvo najbogatejših ljudi iz vrst bančništva, farmacije in tehnološke industrije, je z nadzorom medijev, politike in dela znanosti zrežiralo pandemijo. Projekt zaradi katerega naj bi človeštvo pristalo na postopno uvajanje diktature, hkrati pa na novo, nepreizkušeno cepivo. To “cepivo” je po mnenju večjega števila neodvisnih znanstvenikov eksperiment brez znanstvene podlage oz. poskus modifikacije človeške DNK.  
 

   V imenu varnosti in skrbi za sočloveka, smo priča kršenju z ustavo zagotovljenih osnovnih človekovih pravic in svoboščin   

   Berlinska preiskovalna komisija za Covid je po zaslišanju 110-ih svetovno priznanih strokovnjakov, prišla do zaključka da pandemija sloni na lažno pozitivnih primerih. Ti so pridobljeni načrtno, s povsem neprimerni testnimi metodami. Po zbranih dokazih komisija zatrjuje, da pri protikoronskih ukrepih nikoli ni šlo za zdravje ljudi, pač pa za uničevanje gospodarstva in izčrpavanje držav.  Le te bi kasneje, zaradi podhranjenosti bile prisiljene v prodajo svojega premoženja in svoje suverenosti.  
 

  To pa je že dobro poznana strategija in cilj svetovne globalistične elite, ki želi prevzeti kontrolo in zavladati svetu. Dokazi, ki jih je zbrala preiskovalna komisija, potrjujejo sum da gre za kontrolo populacije (genocid), uničevanje držav in uvajanje človeštva v vse večje in večje omejitve pravic in svoboščin.  Stanja, ki nam ga vsiljujejo so poimenovali, “Nova normalnost”.

Share Button
Spremljajte nas na Facebook-u

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja