Korona virus ali Korona afera

Korona virus ali korona afera

Pozdravljeni

   Sem človek, ki nima razvitega črednega nagona in namesto zunanjih informacij usmerja pozornost k notranjim občutkom oz. intuiciji. Z vami bi želel podeliti svoje mnenje o trenutni situaciji. Moj namen je, da bi zvestobo in pozornost, ki jo namenjamo medijem, namenili samemu sebi, svojim občutkom, svoji intuiciji.
   Resnica je sveta, resnica osvobaja in resnica je to, kar dandanes potrebujemo bolj kot potrebujemo cepivo proti Korona virusu ali katerem izmed drugih neštetih virusov, ki živijo, so živeli in bodo živeli v nas, naših telesih in naši okolici.
   Glede na to, da je smrtnost v povprečju enaka kot je bila prejšnja leta, bi lahko sklepali da je sprememba le v vzroku za umiranje, če seveda ne bi vedeli bolje. Medtem ko smo prejšnja leta umirali za kardiovaskularnimi boleznimi, rakom, diabetesom, letos umiramo za Korona virusom. Zanimivo da nihče več ne umre zaradi kroničnih bolezni, oslabljenega imunskega sistema, nepravilnega zdravljenja …. Ne, letos vsi umiramo zaradi Korone. Vendar… človek ki umre z virusom, še ne pomeni da je umrl zaradi virusa, čeprav nas mediji v to vztrajno prepričujejo.
   O nenatančnosti testa, o neprimernem načinu zdravljenja in drugih oteževalnih okoliščinah je bilo povedanega že dovolj, zato se tu ne bi spuščali na ta področja.
   Statistika kaže da je umrljivost enaka kot prejšnja leta. Statistika očitno kaže, da gre za manipulacijo podatkov. Naš imunski sistem bo poskrbel za Korona virus, tako kot ja za neštete druge viruse in bakterije, ki jih je tako v svetu kot v našem organizmu mnogo več, kot bi si lahko mislili. Mi pa medtem lahko poskrbimo za to, da se norija in panika okoli Korona virusa, ki trenutno greni naša življenja, ustavi.

   O relevantnosti informacij.

Predvidevam da medije danes mnogo bolj skrbi hitrost in atraktivnost kot relevantnost in neoporečnost vsebine ki jo objavljajo. Poleg tega je velika večina medijskih hiš v lasti elite. V lasti vplivnih posameznikov, največjih svetovnih korporacij oz. konglomeratov, kateri medije uporabljajo kot orodje za dosego svojih ciljev. 
   Če ste tudi vi mnenja, da glavni problem ni korona virus, ampak to kar se v njegovem imenu dogaja, ste se verjetno vprašali, kaj je v ozadju tega cirkusa. Kdo stoji za tem in zakaj? Kdo bi lahko imel korist od dane situacije, medtem ko je videti da izgubljamo vsi? Čisto preprosta logika nam pove da izguba na eni strani prinaša dobiček na drugi.
Poglejmo si potencialne  zmagovalce ob aferi “Korona virus.”

   Mediji

  Atraktivne novice privabljajo nove uporabnike plus dodatne finančne injekcije interesnih skupin, ki bodo imele od te afere velike koristi.

   Farmacija

  Korona virus bo kmalu dobil cepivo, (namesto da bi zanj poskrbel naš imunski sistem) farmacija in zdravstvo pa nove stranke in zveste uporabnike.  Več sto milijardni posel je zagotovljen.

  Banke

  Podhranjenost podjetji, občin in držav, ki bo ostala za afero Korona virusa, bo zahtevala nepredstavljiva zadolževanja po visokih obrestnih merah. Voda na mlin za Bančni sektor. Več sto milijardni posel. Kako deluje in koga bančni sektor napaja, smo lahko nazorno videli v preteklosti, ko je v Sloveniji skozi t.i. bančno luknjo izginilo cca 4 milijarde davkoplačevalskega denarja.

Multinacionalke

  Multinacionalke, ki so del teh centrov bodo zaradi šibitve svetovnega gospodarstva zlahka prevzele njegov delež uporabnikov, kapitala in moči.


    Predvidevamo lahko, da so ti sistemi oz. centri moči med seboj povezani, prepleteni, mogoče v obliki družbe Builderberg ali katere druge tajne organizacije. In glede na to, da se zadnje čase dosti omenja ena sama svetovna vlada (elita), bi bilo to lahko celo resnično. 

Kaj bi se po tem scenariju dejansko zgodilo

  Zgodilo bi se to, kar se dogaja in k čemur teži peščica multimiljarderjev, svetovnih vodji in multikorporacij, od kar le te obstajajo. Zgodil bi se prenos kapitala iz držav, gospodarstva in v končni fazi od vseh nas, ki ne pripadamo peščici izbranih, na te t.i. centre moči.
Logična posledica; revni še bolj revni, bogati še bolj bogati. V imenu Korone virusa.


 Robert Šuntajs

HowToBe.si

Share Button
Spremljajte nas na Facebook-u

2 thoughts on “Korona virus ali Korona afera

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja