Manipulacija – Človek – Cepiva – Testi

Vsebina cepiva

   Kako je mogoče da človek, homo sapiens, misleče bitje pristane na to, da se mu v telo vbrizga tekočino, katere vsebina ni poznana niti njemu, niti zdravstvenemu delavcu, ki to delo izvaja? Neznana kemična tekočina, v ozadju katere stojijo dobička željni kapitalisti, evgeniki in psihično motene osebe, ki vztrajno zatrjujejo da nas je preveč in da je cepivo in zdravstvena reforma eden izmed načinov zmanjševanja populacije?  

Varnostne študije

   Kako je mogoče, da si vbrizgavamo tekočino, katere učinki na telo še niso raziskani? Tekočino, za katero še ni bilo izvedenih vseh nujno potrebnih preiskav, testov in varnostnih študij? Kaj se dogaja s človekom, da sam prevzame odgovornost za posledice, medtem ko so se ji proizvajalci dolga leta s podkupovanjem, manipulacijo in mešanjem v politiko, pravno formalno odrekli? Kakšnim manipulativnim tehnikam mora biti podvržen človek, da postavi farmacijo nad naravo in ustvarjeno nad stvarnika?
 

Obvezno testiranje

   Kako pripraviš človeka, da dovoli vnos tujka (testne paličice) globoko v nosno votlino, čeprav je iz embalaže razvidno da je le-ta sterilizirana, bodisi z etilen oksidom ( Sterilized EO ) ali z radioaktivnim sevanjem ( Sterilized R ).

Etilen oksid

   Etilen oksid spada v prehrambeni industriji v EU med prepovedane substance zaradi svoje dokazano rakotvorne narave. Raziskave so pokazale da izpostavljenost etilen oksidu pri ljudeh povzroča levkemijo, limfon in rak dojk. Povezujejo ga s spontanimi splavi, genetskimi okvarami, neplodnostjo, poškodbami živčevja, paralizo,  mišično oslabelostjo, motnjami v spominu in sposobnostmi razmišljanja.
 

Eksperiment

   Prisilno, obvezno testiranje oz. cepljenje prestopa meje etičnih in moralnih vrednot naravnega zakona in tudi pravil Ustave, ki je najvišji splošni akt, namenjen, da zaščiti nas vse. V času t.i. epidemije, ki to ni, pa jih sistem vztrajno sam z odloki ruši. V pogodbi o delu ni nobene alineje na temo testiranja, niti pojasnilne dolžnosti v okviru zakona o varstvu pri delu, torej o možnih posledicah uporabljenih pripomočkov t.i. testov. Dokumentacije o varnostnih študijah in pod njo podpisanih pristojnih, odgovornih inštitucij ni. Kadar ni opravljenih varnostnih študij, se testiranja oz. cepljenja smatrajo kot eksperiment, ki pa je z ustavo najstrožje prepovedan.  

Statut 145 člena Ustave

    Na podlagi nobenega zakona ni utemeljeno da je test oz. cepivo pogoj za delo niti za aktivno in svobodno življenje. Statut 145 člena Ustave govori, da test ni krivdni razlog za kakršnokoli sankcioniranje, omejevanje pravic ali svoboščin. Verjamem da je tako tudi s cepivom.  

Izolacija virusa

    V uradni izjavi medicinske fakultete Univ. V Ljubljani je tudi s podpisom dekana razvidno, da virusa nikoli ni nihče izoliral, torej ne obstaja. Tudi zunanji izvajalec ni pooblaščen oz. nima soglasja za opravljanje testov (jemanje brisov).  

Kršenje pravic in svoboščin

    Veliko je še nejasnega in neutemeljenega. Odgovornost se prelaga, rušijo se osnovne človekove vrednote. Brez dvoma bo prišla doba za človeštvo, ko bodo tudi ti nepravični odloki odpadli, ampak le v primeru, da bo takšna naša odločitev. Samo v primeru da se bomo brez dvoma zavedali, da imamo pravico, moč in dolžnost reči NE, kadar gre za kršenje naših pravic in svoboščin.  

Prevzem odgovornosti

   Zavedati se moramo, da smo sami odgovorni za našo sedanjost, kot tudi za našo prihodnost in ni je ustave niti zakona, ki bi bil nad voljo ljudstva. Od nas je odvisno. Bomo še naprej pristajali na direktive po katerih postajamo brezpravni sužnji ene svetovne vlade, sestavljene iz pohlepnega, brezčutnega sloja obsedenih kapitalističnih psihopatov ali bomo vstali in se borili za svobodo, enakost in enakopravnost. Mi smo prebivalci planeta Zemlje s pravicami in dolžnostmi biti to, kar v svojem bistvu smo. 

Share Button
Spremljajte nas na Facebook-u

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja