Kontakt

Pomoč v stiski

   Poiskati pomoč v stiski ni odraz šibkosti, pač pa glas razuma, ki se skozi plasti Pomoč v stiskibolečine in obupa prebija na površje. Ljudje z izrazitim egom, se za pomoč v stiski le stežka odločajo, saj jo dojemajo kot lastni oz. osebni poraz. In res je. Poraz na ravni ega je prav lahko udarec vaši osebnosti, hkrati pa proces osvobajanja vaše prave narave.

Prošnja

   Iskrena prošnja za pomoč v stiski zato ne bo prišla iz nivoja ega, pač pa iz globine naše zapostavljene duše. Naše prave in resnične narave. Prav tako kot iskrena prošnja, tudi prava pomoč oz. iskren odgovor ne bo prišel iz tega nivoja. Rešitve na ravni ega so kratkoročne in kratkovidne, namenjene reševanju iluzij in podpiranju egoizma. Ego je glavni razlog zakaj ste se vi oz. celotno človeštvo znašlo v težki, malodane, brezizhodni situaciji.

   Zadovoljevanju egoističnih potreb bomo torej prepustili drugim inštitucijam, centrom ali posameznikom. Prepričani smo, da sreča, ljubezen in bogastvo ne pridejo kot posledica velikega in pomembnega statusa. Ljubezen je logična posledica samorealizacije oz. višjega stanja zavesti.

 

Pomoč v stiski   Pomoč in podporo, ki vam jo ponujamo na HowToBe.si, bo torej namenjena reševanju oz. osvobajanju naše prave in resnične, nepogojene narave - zavesti. To pomeni konec egoizma, relativizma in pogojenega, nepristnega delovanja. Živeti nepogojeno, odprto in svobodno je pot na katero vas vabimo, vas usmerjamo in na njej podpiramo.

 

Poleg tega vas vabimo k soustvarjanju spletne strani, novega načina razmišljanja, čutenja in delovanja. Vabimo vas k soustvarjanju nove zemlje. Vsak od nas lahko prispeva svoj kamenček v mozaiku lepšega in kvalitetnejšega bivanja v bližnji in daljni okolici. Tudi vaša mnenja, kritike in pohvale so za nas dragocene, zato si želimo da nam pišete, komentirate ali predlagate nove teme ki so za vsa zanimive in bi o njih bi želeli diskutirati. Če ste v stiski vam ponujamo pomoč.

   S spoštovanjem in ljubeznijo, ekipa HowToBe.si