Svetovanje

               Svetovanje

Svetovanje     Center za samo-realizacijo, pomoč v stiski in podporo na poti, HowToBe.si je nastal iz globoko ukoreninjene težnje človeške biti, pomagati drugemu živemu bitju, ki se znajde v težavah. Če ste se znašli v življenjski situacij iz katere ne vidite izhoda, nimate volje , moči ali znanja da bi zaživeli polno, odprto , radostno in smiselno življenje, potem nam pišite.  Z našim svetovanjem prejmete nov vpogled v dano situacijo, se tako z njo lažje soočite in jo presežete. Imamo znanje, izkušnje , voljo in predanost s katero se vam posvetimo in vas usmerimo na pot vredno vaših korakov. Prošnja za pomoč ali svetovanje ni znak šibkosti, pač pa glas razuma in korak v pravo smer.


Objava

   P.s.: Naša želja je objaviti nekaj najbolj zanimivih in pretresljivih življenjskih okoliščin ter jih v razmislek predstaviti našim bralcem. Če se strinjate s potencialno javno objavo in odobravate komentiranje vaših objav s strani naših obiskovalcev, vas prosimo, da izpolnite odobritveno okno v kontaktnem obrazcu. V vsakem primeru vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, po naših najboljših močeh. Svetovanje.

Donacije

   Ker stran nima drugih virov financiranja, smo odprli možnost prostovoljnih prispevkov. Neobvezno in po posameznikovih zmožnostih, z namenom sofinanciranja stroškov izdelave in vzdrževanja spletne strani. Vsi donatorji z zneskom nad 5 € bodo (razen v primeru, da bi želeli ostati anonimni) vpisani na posebno mesto spletne strani HowToBe.si. Tistim, ki bodo donirali več kot 10 €, bomo v zahvalo podarili še pesem resnice, sporočilo tišine ali nagovor vašega resničnega, nepogojenega Jaza. Tisti z zneskom nad 25 € pa prejmete še majico z našim logotipom, na hrbtni stani pa z unikatno sliko, ki si simbolizira življenje onkraj okvirov in omejitev fizične realnosti. Intuitivno Svetovanje.


[wpforms id=”2743″]

 

Share Button