Veliko breme – velika rast

Veliko breme – velika rast

Včasih človek ne ve kje bi začel. Naj bo moj začetek trenutno stanje.

   Zdi se, da se sesipavam sama vase. Težko zaspim, v bistvu zaspim le s poslušanjem samohipnoze relaksacije. Najhuje je, ko se zbudim. Takrat me v prsih tišči in srce mi bije, kot bi za sabo imela pretečen maraton. Prva pomoč najprej cigareta na balkonu, kjer me ne omejujejo stene, potem 10 minut tapkanja. Pogovarjam se s svojo podzavestjo in jo rotim, naj me ne potisne spet čez rob. Paničnih napadov se ne bojim več. Preučila sem jih in po nasvetu iz knjige Strah, sem ga izzvala in pripeljala do vrhunca, ter preživela. Če se situacija ne umiri, pojem pol Leksaurina in odidem v službo.Veliko breme – velika rast

   Po zadnjem hudem napadu v avgustu, ko sem bila na bolniški kar 2 meseca, sem se odločila za 4 urni delavnik. Diagnoza izgorelost. Naj povem, da v službi ni vse idealno, a rada delam in imam rada sodelavce. Na poti v službo v avro vdihavam rdečo, oranžno in rumeno barvo za njeno moč in preprečitev vdora negativnih energij vanjo. Potem vizualiziram energijo Zemlje in energijo Vesolja kako vstopata vame in jo povežem z energijo svoje duše. V avtu še prosim za pomoč nadangela Mihaela in Rafaela. No, danes sem Enosti preprosto povedala, da se ne grem več in da imam dovolj teh neprijetnih izkušenj. Preprosto hočem Živeti.Veliko breme – velika rast

   Kavo je nadomestil zeleni čaj, jem probiotike, redno jem vsaj trikrat na dan in veliko pijem. To so nasveti, ki sem jih prebrala, in se jih držim. Po službi najprej jem, potem se uležem in z reikijem izvajam samozdravljenje (trenutno imam opravljeno prvo stopnjo). Potem največkrat za uro zaspim, a ko se zbudim ponovno srce divja. Čudno je, da so včasih divjale tudi misli, teh pa ni več. Pred spanjem si privoščim toplo kopel. Vedno naredim 20 globokih vdihov in izdihov. Pred spanjem še 10 minut tapkanja, pa nekaj strani knjige (trenutno berem o angelskem zdravljenju), relaksacija in spanje. Vendar nikoli ne spim celo noč. Cikel se spet ponovi.Veliko breme – velika rast

   Naj opišem še stanje, ko je najhuje. Ponavadi dva tedna ne morem jesti, samo bruham in imam diarejo. Spim po dve uri in še to samo s pomočjo jemanja tablet. Izredno sem nemirna in čeprav nimam energije, se mi zdi, da bi morala nekaj narediti, pa ne vem kaj. Koža skeli in peče. Mišice so v krču. Obliva me vročina, pot pa je hladen in strašno neprijetnega vonja. Če se zmorem vstati, verižno kadim cigarete. Zdi se mi, da mi iz predela trebuha energija odteka v ogromnih količinah, jaz pa jo tako potrebujem. Naglas se pogovarjam s podzavestjo in poskušam dojeti kaj želi ali potrebuje. In po pravici povedano, včasih res dvomim, da sem še pri zdravi pameti.

   Septembra 2016 sem prvič doživela takšno stanje, od takrat še štirikrat in zgleda, da sem ponovno na tej poti. Vmes sem pristala na psihoterapijo, jemanje antidepresivov, na mojo prošnjo sem bila tri tedne na Oddelku za anksiozo in depresijo, obiskovala EFT terapije, si plačala medicinsko hipnoterapijo, dvakrat zdravljenje z reikijem, opravila tečaj reikija, hodila na tečaj chi gonga in tai chija in nenazadnje sem se prepričala, da zmorem, in pričela s hojo v hribe. Berem knjige o NLP, Theta healingu, reikiju, angelskih terapijah, tapkanju, osredotočanju,… in poskušam v življenje vpeljati čim več prebranega. Nazadnje pa se vedno zaletim v isti zid. Ne morem jokati, čeprav si to včasih res želim.
In nenazadnje sporočilo za Večno Enost: Dovolj je bilo! Zahtevam svoje življenje, svojo srečo in mir! Izkusila sem to izkušnjo in jo preživela, čas je, da grem naprej.Veliko breme – velika rastDraga Nataša

   Najprej naše spoštovanje in iskrena hvala za pogum, zaupanje in priglasitev k javni objavi vaše težke osebne življenjske preizkušnje. Verjamemo, da je v skladu z najvišjo modrostjo in pravičnostjo, ki jo premore brezmejna zavest vsega stvarstva. Spodaj vam in našim bralcem ponujamo oddaljen pogled. Ponujamo vam vidik skozi oči spletne strani HowToBe.si.

   Stvari ki jih nosimo v sebi, moramo, da bi se jih odrešili najprej spraviti na plano, na svetlobo. Tovrstno ozaveščanje je tudi del našega terapevtskega programa. To kar se nam dogaja ne moremo spremeniti. Zapisano je v našo podzavest, lahko pa le-to prerastemo, začenši s tem, da sprejmemo. Da bi lahko sprejeli, moramo najprej spremeniti naš odnos do tega. Ljubezen spreminja sovražnike v prijatelje in luč zavesti prežene temo podzavesti.

   Odpor do nečesa, česarkoli, je tisti, ki ustvari blokado in preprečuje energiji da steče v skladu z naravnim tokom življenja. Za odpor je v večini primerov odgovoren strah. Nasprotje in protiutež strahu je razumevanje, posledica razumevanja pa sprejemanje, dopuščanje in prepuščanje. Ko prepustimo in dopustimo, tok življenjske energije znova steče. Odtod vaša izčrpanost. Podobno je pri električnih veličinah. Po enačbi I=U/R Večje kot je upornost bremena (R), večja je napetost (U) na njem, manjši je tok (I) skozenj. 

   Za spremembo odnosa do dane situacije, se moramo v prvi vrsti zavedati, da je vir in resnica vsega ustvarjenega čistost, ljubezen in svetloba. Vse ostalo je interpretacija našega kreativnega, ustvarjalnega sistema, posplošeno imenovanega Um. Ustvarjeni smo po božji podobi, kar pomeni da imamo lastnosti stvarnika. Lahko si ustvarimo pekel ali nebesa.

   Če je v ozadju vsega ljubezen, potem mora obstajati tudi dober razlog zakaj se vem dogaja, kar se vam dogaja in to je, evolucija duše. Težke oz. neznosne življenjske situacije imajo tendenco, da zavest, ki se je ujela v obliko dvigne iz ujetosti v svobodo. Iz nezavednega v zavedno Iz mišljenja v zavedanje. Iz gosenice v metulja.

   Iz težkih življenjskih situacij so se razvile največje osebnosti posameznih časovnih obdobji. V luči tega zavedanja je možno vzpostaviti dober odnos, hvaležnost in zaupanje tudi do najtežjih življenjskih situacij. In ko spremenimo naš odnos, je samo še vprašanje časa da se spremenijo tudi naše življenjske okoliščine.

   Vaša življenjska situacija nosi tendenco prebujenja oz. razsvetljenja. Hvaležno sprejmite ta dar. V očeh višjega zavedanja ima neprecenljivo vrednost.

  S spoštovanjem,

    HowToBe.si

Share Button
Spremljajte nas na Facebook-u

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja